A Fitoterápia

.

Mi a fitoterápia, hogyan dolgozik a fitoterapeuta természetgyógyász?

.

A gyógynövényekkel történő gyógyítás a legősibb terápiás módszer a világon. A mai nyugati fitoterápia tartalmazza egyrészt a modern orvoslás módszereit pl.: anamnézis felvétele, terápiás terv készítése, a terápia vezetése és zárása. Másrészt tartalmazza egyéb természetgyógyászati módszerek pl.: apiterápia (méhészeti termékek), fűszernövények, illóolajok, tápláléknövények alkalmazását.

.
A fitoterápia szemlélete holisztikus, tehát a test, a lélek és a tudat egészségére, annak megőrzésére, fejlesztésére hat, illetve betegség esetén, a helyreállításán dolgozik.

.

A fitoterápia magában foglalja a betegek gyógynövényekkel vagy gyógynövénykészítményekkel (gyógyhatású anyagok) történő kiegészítő kezelését. Az alkalmazónak ismernie kell a növények fő hatóanyagait, azok hatását a szervezetre, a növények hatástani, illetve terápiás besorolását, alkalmazásuk módját, helyét és értékét a terápiás rendszerben. 

.

.

A természetgyógyászati szakágak közül a legelfogadottabb, a legegzaktabb. Közvetlen kapcsolata a nyugati orvosi irányzatokkal vitathatatlan, a modern gyógyszerészet alapját képezi. Segítségével komplex, fitoterápiás kezelések, kezelési programok állíthatóak össze pontos diagnózis és kimerítő anamnézis esetén. Az egyénre szabott gyógynövény-receptúra összeállításával hatékonyan kezelhetők bizonyos betegségek, de megelőzésre, az általános állapot javítására és közérzetjavításra is kiváló.

.

A fitoterápia növényi részek és a belőlük előállított készítmények gyógyászati felhasználásán alapszik, tapasztalati elveken alapuló és folyamatosan fejlődő tudomány. Története egyidős az emberiség történetével. A növény az ember számára eleinte táplálékul, később pedig gyógyszeréül is szolgált. Az orvoslás történelmi fejlődése során a gyógynövények képezték a gyógyszeres kezelés alapját.

.

A legrégebbi emlékek Kína, India, az ókori Babilon és Egyiptom területéről származnak. Kínában már ie.27 században ismerték a fokhagymát, rebarbarát és sok ma is használt növény gyógyító hatását, de innen származnak fűszereink jó része is, mint pl. a fahéj, gyömbér, bors. A babiloniak fedezték fel a cékla, zsázsa és a gabona csíra jótékony hatását. Egyiptomban pedig számos kőbe vésett ábra, dombormű maradt fenn a piramisokban ahol jól felismerhetők a használt növények. Az Ebers-féle papirusztekercs mintegy 876 féle gyógykészítményt sorol fel, az ott található növények egyharmadát ma is használjuk. A klasszikus görög- római kultúra orvosai Hippokratész, Galenusz már rendszerezték a gyógynövények ismeretét, gyógyszerként való felhasználását, Dioszkoridész pedig megírta Európa első gyógynövény jegyzékét “Materia Medica” címen, amely 1500 évig alapműnek számított a gyógyításban. Művében szerepel a galagonya, mustár, ezerjófű. A római birodalom bukása után a kolostorokban élt tovább a gyógyítás tudománya, szerzetesek, apácák foglalkoztak a gyógyteák készítésével, itt születtek a mai gyomorkeserűk előfutárai is.

.

.

Hazánkban Pannonhalmára vezethető vissza a kolostori gyógyítás. Az első magyarnyelvű füveskönyv pedig, a 16.sz.-ban jelent meg “Herbária” címmel Méliusz Juhász Péter írásában.

.

Régen nálunk is minden falunak volt egy füvesasszonya, aki gondoskodott arról, hogy a honi gyógyfüvek ismerete, a felhasználás és az alkalmazás módjai, a tudás ne vesszen el. Szerepük akkor kezdett megváltozni, amikor a 19. század derekán a természetben nem létező anyagokat vezettek be a gyógyászatba. Elterjedtek a szintetikus készítmények, amelyek megjelenésével párhuzamosan azonban egyre gyakoribbá váltak a nem kívánt mellékhatások, ezért a 70-es évektől kezdve ismét növekszik a természetből származó gyógyszerek jelentősége.

.

.

Ma már hazánkban mintegy 530 féle gyógynővényt használunk. A fitoterápia korszerű lehetőségei az alkalmazott természettudományok, a kísérleti és a klinikai orvostudomány módszerein alapulnak. A tudósok felfedezték, mennyi értékes összetevő található bennük. A gyógynövényekben koncentrált formában fordulnak elő a másodlagos növényi anyagcseretermékek (mint például a bioflavonoidok, cserzőanyagok és az illóolajok), amelyek sokféle betegségre természetes gyógyírként hatnak pl. légúti, húgyuti, emésztőrendszeri, nőgyógyászati problémáknál, szív és érrendszeri megbetegedéseknél, cukorbaj, magas vérnyomás sikerrel alkalmazható más természetes gyógymóddal összekötve.

.

.

Fontos azonban tudnunk, hogy a gyógynövények nem “csodaszerek”, csak helyes indokkal és helyes módszerrel alkalmazva gyógyítanak. Szakszerűtlen használatuk különböző problémákhoz vezethet. Egyes gyógynövények együtt adása pl. fokozhatja, illetve kiolthatja egymás hatását, ezért szakértő közreműködése szükséges. A fitoterapeuta a tünetek ismeretében és az okok felkutatásával személyre szabottan választja ki a legmegfelelőbb növényeket, ezekből állítja össze a keveréket.

.

A mai modern ember felismerte, hogy nem a szintetikus gyógyszerekkel, kémiai hatóanyagokkal tudja megőrizni egészségét, immunbiológiai felkészültségét, elkerülni az úgynevezett civilizációs betegségeket, hanem a növények segítségével!

.

.
Fitoterapeuta szakértőként a betegség elkerüléséhez, a gyógyuláshoz, de a gyógyuláshoz elengedhetetlen pozitív gondolkodásmód kialakításához is, hatékony segítséget nyújtok.

Vércsepp Analízis

Vérünk olyan, mint az élő folyó. Oxigént, tápanyagokat és más, életfontosságú anyagokat szállít a sejtekhez, a felesleget, felhasználhatatlan vagy káros anyagokat pedig onnan elhordja. A vér az egészség és a betegség hírnöke, gyakran már azelőtt jelzi, hogy valami nem stimmel, mielőtt a baj megjelenne.

.

.

Teljes vérállományunk percenként végighalad egész testünkön. Egy vörösvértest a szívből a lábujjunk hegyéig 15 másodperc alatt ér el. Vérünk sok fontos információt hordoz testünk egyik pontjából a másikhoz. A sötét mezős mikroszkóppal végzett diagnosztika az élő vér minőségi vizsgálatát teszi lehetővé ezerszeres nagyítás mellett. 

Fertőzési Góckutatás

Computeres góckutatás, ellenőrzött és irányított méregtelenítés

 

Az állapotfelmérés során a bioelektromos elven működő  mérőműszerünkkel és egy hozzá tartozó számítógépes program segítségével mérjük az egyes szervek, szervrendszerek toxin terhelését (élő és élettelen toxinok).

.

 

.

A kb. 60 perces felmérés teljesen fájdalommentes. A mérés során információt kapunk a különböző szervek, szervrendszerek állapotáról: az immunrendszer működéséről, a különböző szervek toxin terheléséről, az egyes szervkörökben lévő mikrobális gócok jelenlétéről, a különböző kórokozókról (baktériumok, vírusok, gombák, paraziták), az élettelen toxinokról (nehézfém, oltóanyag, atibiotikum, vegyi anyag, radioaktív elemek, pszichés toxinok: stressz és érzelem, anyagcsere toxinok: kazein, mucin, purin, glutén), vitaminokról és ásványi anyagokról, enzimekről, hormonokról, stb..

 

A mérőműszer képességeit kihasználva mérni tudjuk a különböző problémák kezelésére az önnek személy szerint legalkalmasabb készítményeket is.

 

DNS

A Hermetikus spirál, mely a DNS kettős spirálja körbe-körbe járva ismétlődik, de folyamatosan magasabb minőségben jelenik meg, vagyis fejlődik.

 

 

A DNS spirál vezeti az áramot, és van mágneses mezeje. A DNS molekulák kommunikálnak egymással. Mágneses mezejük a Föld mágneses mezőjére (mágnesrács) hasonlít. Ez a rács folyamatosan változik, és egyedi kóddal lenyomatot képez a születő ember DNS mezőjében.

 

 

 

Fórum

Nincsenek témák!

DNS Hangolás

 

A DNS 12 RÉTEGE

.

 

.

Talán ez által közelebb juthatsz az IGAZSÁGhoz, hogy ki vagy valójában, és hol a helyed az Univerzumban... 


 AZ EMBERI DNS 12 RÉTEGE

amit nem a fizikai, vagyis 3D-s világban kell keresni.

 

Uroborosz a farkába harapó kígyó jelképezi, hogy a Világ, az Univerzum, az általunk felfogott és fel nem fogható Mindenség kerek egész, melynek sem eleje, sem vége, nem lineáris szerkezetű, hanem kvantumi, vagyis multidimenzionális. A 3D-n kívül az idő nem létezik, Minden egyszerre, együtt van. Nem volt, nem lesz; VAN. Mindörökké…

„A pillanat örök-lét, melyben ott a mindenség!” /Kristóf István-Villanásnyi Végtelen/

 

A Hermetikus spirál, mely a DNS kettős spirálja körbe-körbe járva ismétlődik, de folyamatosan magasabb minőségben jelenik meg, vagyis fejlődik.

 

A DNS spirál vezeti az áramot, és van mágneses mezeje. A DNS molekulák kommunikálnak egymással. Mágneses mezejük a Föld mágneses mezőjére (mágnesrács) hasonlít. Ez a rács folyamatosan változik, és egyedi kóddal lenyomatot képez a születő ember DNS mezőjében.

 .

  

 

.

 

Kinek köszönhetjük a 12 réteget?

 

Mintegy 100.000 éve még 17 humanoid faj élt a bolygón. A mai ember egy volt ezek közül. A Plejádok csillagkép (Hét Nővér, Fiastyúk,Subaru) egyik bolygóján élő szintén humanoid faj jött el a Földre ekkor. A Hawaii szigetek még egy összefüggő földrész volt abban az időben, és Lemúriaként ismerjük. Itt kezdődött el a DNS módosítása, spirituális lényekké válhatott az emberiség. A lemúriai időkben még 90%-ban használtuk a DNS12-ünket, ma ez 30%.

 

Az emberi tudat és a DNS képes kommunikálni. A DNS multidimenzionális tulajdonsága, hogy a testet és a kvantumi univerzumot egységbe foglalja. A DNS önmagában irányítani képes testünket, és integrál bennünket az Univerzumba. A tudaton keresztül felvehetjük a kapcsolatot a DNS-el és sejtjeinkkel. Ezzel képesek vagyunk Önmagunk és az Univerzum folyamatait befolyásolni. A DNS 12 képessé tesz bennünket a teremtésre.

 

„Vagyok, aki vagyok” a Mindenség Én vagyok, Ember és Univerzum. „Ami fent van, ugyanaz ami lent van, és ami lent van ugyanaz ami fent van, így érted meg az egy varázslatát.” /Thoth/Tehát a plejádiaknak köszönhetően a forrás, a teremtő, „Isten” bennünk van a DNS-ünk által.

 

Mesterszámok: 11,22,33

1987. Felébredés… Harmonikus Konvergencia; jelentése  számokban = ”felébredés:felébredés”, azaz  „11:11” A Fénymunkások korának kezdete.

1992. Solara- Planetáris Kapu Aktiváció 144.000 ember vett benne részt.

 

Minden réteg kapott egy összetett héber nevet, de semmiképp ne fogd fel különálló egységként a rétegeket, hiszen ami kvantumi, az nem különül el, hanem egységet alkot. A 12 réteg egy egység.

 

.

   

 

.

1.RÉTEG  

   Keter Etz Chayim-Élet Fája Réteg. A 2-ős spirál, 2-ős DNS szál. A Genom-géntérkép. A fizikai test teljességét, a viselkedés, mozdulatok öröklött részét tartalmazza. Ez a biológiai réteg. A 3 Dimenziós térben helyezkedik el. Az 1-3.réteg egy csoportba tartozik. A 3 dimenziós fizikai (bilógiai-testi) rétegen felül 3-as csoportokban összesen 12 rétege van a DNS-nek. A meditációk során használd a további 11 réteget, melyek folyamatosan változnak, fejlődnek. Minden sejt középpontjában, a sejtmagban ott van a DNS szál. Összesen 100 billió sejted van. (100.000 Milliárd).

 

Ásvány: Ametiszt. Segít erős alapot létrehozni, hogy be tudj csatlakozni saját isteni tervedbe. Segít a rendezettség elérésében. Ez sem különálló réteg, de a fizikai világban csak ez látható. Az állatok és növények DNS-e nem olyan, mint az emberi multidimenzionális DNS. A kromoszómák száma valójában nem számít, hiszen egyes növényeknek több van, mint az embernek. A nem látható 3D-n kívüli rész hatalmas. Tartalmazza a forrást, teremtő erővel bír. Ez a réteg mondhatni a kiindulója, közepe a teljes DNS12-nek. A tudatoddal, gondolatoddal teremtesz. A DNS12 leképezi a 3d-be a teremtő gondolatokat és megvalósítja azokat. A 3D-t összehangolja a (multi)dimenziókkal.

NINCS  MÚLT  ÉS NINCS  JÖVŐ; CSAK  JELEN  LÉTEZIK.

 

A 100 billió sejted egyenként kommunikál a többi sejteddel, illetve azok DNS elektromágneses mezői. A szomszédos sejtek mezői érintkeznek egymással, átfedik egymást, információt adnak-vesznek. Bármi történik, egyszerre tudatosul bennük minden. És mi rajzolódik ki?

.

 

.

Az Élet Virága…

.

 

.

 A sejtek mezői létrehozzák az egységes nagy Mer-Ka-Ba meződet, mely képessé tesz a multidimenzionális utazásra. Ez a Fény-Test 8 m átmérőjű. Sejtjeidet Te irányítod a DNS12 által. Így a Mer-Ka-Ba-d is Te irányítod. Akasha Krónikád úgyszintén benne van DNS12-ődben. Az Akasha Krónika viszont tartalmazza valamennyi Életed és gondolatod (szavaid és tetteid). Beszélgess a sejtjeiddel, kérj tőlük bármit… Te irányítasz. A DNS-ed engedelmeskedik.

 .

 

 .

2. RÉTEG  

 

  Torah Eser Sphirot A Törvény Isteni Tervrajza. A Múlt és Jövő ebben a rétegben van (egyidőben és a jelenben van). Ez a réteg saját Akasha krónikád. Az érzelmi réteg, melyre kihatnak inkarnációid. Félelem, öröm, szeretet. Kristályszerű ez a réteg. Minden MOST van. A MOST-ot azonban megváltoztathatod. Amikor visszaemlékszel a múltra,a jelened kitágítod, a múltként felfogott jelent látod. A múlt eseményeire valójában nem emlékszel, azok jelenként vannak benned. Az emlékezés valójában jelen idejű képzelet, illetve leképzés az Akashából. Amikor visszaemlékszel, elképzeled a múltat a jelenben. Elméd megteremti a múltat, hogy bele tudj helyezkedni a jelenbe. Ha nem úgy történt a múlt, valójában nem rosszul emlékszel, hanem megváltoztattad a múltról teremtett képeidet a jelenben. Te folyamatosan változol. Ezzel együtt folyamatosan változtatod a múltról alkotott képeidet a jelenben: Tudatos teremtés. Az emberek gondolkodása lineáris múlt---jelen---jövő. Valójában azonban nincs linearitás, hiszen minden egyszerre van, egyszerre történik, és egyszerre változik. Kvantumi a Mindenség, tehát jelen van Minden egyszerre. Mindig csak a JELEN létezik. A múlt és jövő nem létezik, csak emlékképek vannak a jelenben, melyek változnak és változtathatók. A Dimenzióváltás 2012-ben tudat- és nézetváltás halál nélkül, a Test megmaradása mellett. Ehhez a tudatváltáshoz mind a 12 DNS réteget változtatni kell. Ezek egyszerre működnek és nem külön rétegekként. Minden réteg apró változása magával vonja a többi réteg, az egész változását. HOLOGRAM: Minden töredéke tartalmazza az egész képet, csak nem teljes részletességgel. Pl a múlt életeid és eljövendő életeid ott vannak egyszerre a DNS-edben, egy hologramban. A jelen életed éles, míg a múlt és jövő életeid nem oly élesek. De mind a jelenben létezik.

 

Ha a karmikus dolgaidat megéled, feloldod, meggyógyulsz és ezzel a hozott dolgaidat is megváltoztatod. Így tudatos pozitív gondolkodással, isteni szeretettel gondolkodással teremtővé válsz, és szabaddá válsz. Amikor a 12 réteg aktiválódik és mind a 12-őt használni kezded, akkor élessé válik minden inkarnációd. Látod a teljes Akasha krónikád. A kezedbe kerül minden életed, melyeket akaratod szerint alakíthatsz. Minden benned van.

 

A 2-es réteg a Te személyes Akasha-krónikád. Ezt Te tudod módosítani. Ha nem is érted mindezt, érezned kell. Mer-Ka-Ba kocka, DNS kocka-csillag tetraéder forma.

 

Meditációkor helyezd magad saját DNS rétegeidbe. Nem csak testből állsz, az csupán egy részed. Minden információ, minden réteg ott van minden sejtedben 100 Billió példányban. A teremtő forrás ott van minden sejtedben. A Tested magától működik, és várja utasításaidat. Azt teszi, amit kérsz tőle. SŐT!!! A Multidimenzionális tested is ezt fogja tenni. Ezzel saját Univerzumod befolyásolod. Teremtesz…Teremtővé válsz. Amikor multidimenzionálissá alakítod magad, dimenziót váltasz. Fénnyé válsz, nem fogsz öregedni. Megmarad azon életkorod, amikor váltottál. Ne rombold magad nap, mint nap negatív gondolatokkal. Pozitív energiákkal lásd el magad, hiszen Te mindenre képes vagy. Csak a MOST létezik. A negatívumokat töröld ki a múltadból és a jelened is pozitívvá válik.

 

A DNS rezeg és Fényt bocsát ki. Zenéjét-hangját-fényét-rezgését hallgasd-érezd meg a meditációk során. Vele mind a 100 billió sejted rezeg és fénylik. A sejtjeid és DNS-eid hozzák létre az AURÁD. Az AURA a DNS-eid által létrehozott elektromos, magnetikus, multidimenzionális és gravitációs fény-mező. A sejtek összekapcsolódnak és együttesen hozzák létre az aurád. Az aurádon így minden látható-érzékelhető, ezáltal értelmezhető és tudható rólad. (Múlt-Jelen-Jövő)-Jelen. Minden nap beszélgess a sejtjeiddel. A 12 rétegű multidimenzionális aktivált DNS-t a plejádok hozták el az emberiségnek. Inkarnációid (életeid) nem lineárisan egymás után következnek, hanem párhuzamosan egyszerre vannak. Mindegyik hat mindegyikre. Az egyik apró változása végighullámzik az összesen egyidőben. A DNS-ben ott van minden egyszerre.

 

12 réteg. 4db csoport egyenként 3 réteggel. A csoportok 3. rétegei emelik fel a következő csoportba az előző 2 réteget.

 

A törvény isteni tervrajza. Életfeladat réteg. Ásvány: Hegyi Kristály. Célja az egyensúly megszerzése és megtartása. A lelkiismeret és félelmek feldolgozása. Csak egyensúlyban lehet elindulni magasabb tudatszint felé. Ez a réteg a harmóniát és egyensúlyt teremti meg. 1-3 rétegcsoport.

 

 

A karma helyez oda, ahol vagy. Helyed, érzelmeid, csoportod határozza meg. Több generáción keresztül vezet egy vezérszálon. Irányod és célod a DNS12-be van beépülve. Lezáratlan ügyek,emberi kapcsolatok. Ösztönzők, tettekre inspiráló motivációk. Ezen tetteket gyakorlatilag így is, úgy is megteszed. 1987. ! „11:11” Új inspiráló motivációk jelentek meg. A régi energiák átminősültek az újba. Ez a megvilágosodás ugrás. Az ősi tudás megjelenése. A karmád leteheted és új úton indulhatsz el. A régi drámák és játszmák letehetők. A környezetedben élők hamar lecserélődnek. Az ősi karma megszűnik. Nincs véletlen, minden tudatosan „történik”. A kezedbe kerül a sorsod, ahol Te felelsz, gyorsan kell döntened, tudatos vagy és környezeted Te alakítod. Ám az Életfeladat MARAD. Az életfeladat nem karma, mint a csoporté (szülőktől átvett tulajdonságok, cselekedetek „Az alma nem esik messze a fájától”), hanem teljesen egyedi és tiéd. Az életfeladat is vihető több életen át, de ez nem karma. A KARMA emberi kapcsolatokat, helyzeteket, befejezetlen ügyeket, beteljesítendő érzéseket, kapcsolatokat és ezek teljes rendszerét tartalmazza, és viszi életről életre. Az ÉLETFELADAT független és csak rólad szól. Főként tanulnivalókat tartalmaz. Minden leckét egyszer kell megtanulni (de csak teljesen lehet).

 

.

 

 

.

 

3.RÉTEG  

  

Netzah Merkava Eliyahu Felemelkedés és Aktiváció. Az 1. és 2. réteget aktivizáló réteg. Mesteri cselekvés réteg. Mestertudatosság megjelenése. Ez által átlátod az 1. és 2. réteg multidimenzionalitását. Látod, hogy oka van mindennek, minden mindennel összefügg. Átlátod a pozitív és negatív dolgok következményeit, okát, lényegét. A tanulás és fejlődés útjának teljes átlátása. A lényeg megértése. Minden sejtedben ott van…Test-Szellem-Lélek egészed ebben van. Önmagad, amire születtél, amiért érkeztél ebbe az inkarnációba. Pl.Indigók mester tudatossága, bölcsessége. Az inkarnációk a Teljességed, Istenséged kiteljesítését szolgálják. FELADAT: Lépj egy Mester-egy Avatár helyébe meditációd során.

Felemelkedés és aktiválás rétege. Ásvány: Tigrisszem.

Ki vagyok én? Miért vagyok itt? Saját vállalt sorsoddal rezonál. A ránk kényszerített társadalmi elvárások lebontásában segít. 1-3.réteg.

 

A Karma kiegyenlítése, tudatossá válás, Mesterré válás: így a DNS12 100 %-os aktiválása következhet be. A felemelkedést jelenti ez a réteg. Semmi sem történik magától! Te működteted a DNS12-t és a Világod. Fejlődésed során a rezgésszinted nő. Sejtjeid épülnek, változnak a duális világod fejlődik közben. Önmagad kezded gyógyítani, erősebbé válsz, fejlődsz, legyőzöd félelmeid, tovább élsz, nem öregszel. Ezt teszi ez a réteg. Megteremti a felemelkedés lehetőségét a tudatosságon keresztül. De mindehhez, mint embernek szükség van örömre, önmegvalósításra, érzelemre, szenvedélyre. Közeledj belső valódhoz, ki a Mester benned. Sejtjeid minderre hangolja ez a réteg. A földi léted teljessé válhat. Harmóniát teremthetsz DNS12-őddel. A szeretet és megbecsülés által emberből mesterré válsz. A belső gyermek és öröm e réteghez kapcsolódik. Szabadítsd fel a belső gyermeket magadban és emelkedj a felhőtlen öröm és gondtalanság állapotába. Eggyé válsz a természettel, Föld-Anyával, az Univerzummal. Teremtő leszel. Ez a réteg sosem változik-ő változtat.

 

.

 

 

4.RÉTEG   

  Urim Ve Tumin-A Fény és az Erő

5.RÉTEG     Aleph etz Adonai-Mag Kristály Energia

Kommunikációs réteg.

4. Fény(erő) - 5. Életfa. Megnyilvánult Istenségességed. Is(TE)n. Az angyali Név. Minden inkarnációd Te vagy, minden emberrel (7 Mrd) kapcsolatban állsz. Ezüst szál köt össze mindenkivel. A megnyilvánult Istenség rétege. A multidimenzionális kommunikáció rétege. Ha trauma ér, ebből a rétegből marad azon a helyen a DNS lenyomatod, a kísérteted. Teljes Isteni Valódban nem létezhetsz a Földön. Születéskor több részre válik az ember. Felettes (Felső) Én-né és emberi Én-né válsz. A Felettes Én szintén itt van a DNS12-ben, a többi dimenzióban,de veled van. Az emberi Én 3D-s fizikai lineáris gondolkodású, életének eleje és vége van. Idő kerettel, elkülönülten, mint egy fonal. De! Egy vagy őrangyaloddal,vezetőddel, a Mindenséggel a teremtő Forrással. Minden benned, belül van és nem kívül. Változtass a rezgéseden, így változik DNS12-őd rezgése is. Ahogyan átrezegsz, úgy változol. Tudatossá válsz,megvilágosodsz. A Te változásoddal az egész Világ megváltozik. Ez spirituális DNS ugrás. A változásnál úgy érzed elhagyott felsőbb éned, segítőid, angyalaid. Pedig ők Te vagy és benned vannak. Magányos leszel, elesett, mintha elvesztenél valakit, és sírhatnékod támad. Ilyenkor lényegülsz át, a DNS12-őd alkalmassá tesz az új szintre. Születéskori 3.részed a lélekcsoport. A felejtés alagútján át a fátyol mögött hagyod jó részedet. A fátyol eredeti oldalán ott ténykedik a lélekcsoportod és segít téged és lélek-társ-csoportod 3D-s részét. Így ha pozitívan változik életed, akkor a veled kapcsolatban állóknak is pozitívan változik az élete. Sosem vagy egyedül: Ezen a 3D oldalon is több ember válik le lélekcsoportodból. A fátyol túloldaláról is több lélekcsoportból segítenek ennek az oldalnak. Az egyéni lét változásaival, fejlődésével, a DNS12 is változik, ezzel együtt a lélekcsoportok összekapcsolódnak, összességében az egész Föld fejlődik. A Multidimenzionalitás működik. Igazából nem különül el nagy mértékben semmi, együttesen változik Minden. A fátyol túloldalán minden egyszerre és együttesen látható. Az időn kívüli tér, ahol egyszerre látható,érezhető,átélhető akár 100, vagy 1000 reinkarnációs élet. Látható az Akasha, ahol ott van minden. A karma az itt és most szerint látszik. Gaia Föld-Anya a Teremtés Barlangjában (Amenti csarnoka?) őrzi a lenyomatokat. Lélekcsoportonként van itt egy kristály, mely tartalmaz minden reinkarnációt, a lélekcsoport minden tagjának életeit. Amíg Föld-Anya létezik, addig a kristályok is léteznek. E két réteg együtt van. Földi Léted őrzik, mely a Teremtő Forrás léte is. Ezek a rétegek hozzák létre a Neved Gaia Akasha Kristályában. Fő jellemzők a család, lélekcsopot, összetartozás és szeretet.

            4.réteg kristálya: Rózsakvarc A szívcsakra kristálya. A családdal a gyökerekkel kapcsolatos energiákat segíti. Szülők, testvérek,gyermekek és a Társsal való belső kapcsolat kialakítása. E DNS réteg aktiválásával a közvetlen családi környezet kihívásai erősödnek. Ásvány: Rózsakvarc.

 

.

 

.

           

5.réteg kristálya: Szodalit.

 

 

A torokcsakra, így a kommunikációt erősítő kristály. Általa megtanuljuk, hogy azt mondjuk amit gondolunk. Példát mutatva gondolatokkal, tettekkel,szavakkal. Fény és Erő kristály mag energia. A legfontosabb spirituális minőség. Isten fája. A család. Angyal név réteg. Az Isten ember csoport rétegek a 4-5-6. általa a minden korlátozottság , feltételes szeretet, szegénység-tudatosság energiákat könnyebben magunk mögött hagyhatjuk.

 

.

 

 

.

 

6.RÉTEG   

 

  Ehiyeh Asher Ehyeh-Vagyok Aki vagyok.

Ima és Kommunikáció rétege. Része vagy az egésznek, a felettes énednek, mely része a teremtő forrásnak. Úgy vagytok részei, hogy nem különültök el. Aktiválja a 4-5.réteget. Vagyok, aki vagyok réteg. Semmi vagy, rajtad kívül semmi nem létezik. Ez a réteg segít érzékelni saját magadként a Mindent. Az inkarnációidat és a 7 Mrd embert. A valódi meditáció ide kapcsolódik. Isten Te vagy. A teremtő, a forrás, a MINDENSÉG. A test a Lélek temploma. A Kívülálló forrás valójában belül, benned van.

Magasabb rendű én. Ima és kommunikáció rétege. Ásványa: Citrin. A napfonat csakrához kapcsolódik és a felsőbb én energiájához. Megmutatja számunkra, hogy hol adtuk át a hatalmat az egónak, az alsóbb lélekszintű erőknek. Első lépés a teljességhez,a szeretetthez, hogy tanuld meg szeretni Önmagad. Ezután tudsz majd kommunikálni Felettes Éneddel, szeretet Éneddel, a Forrással. Ezen rétegen keresztül csatlakozhatsz az Univerzumhoz. Vagyok Aki vagyok= Én vagyok és leszek az Örökkévaló. Miért felettes Én? Mert magasabb rezgésű a földi részednél. A Forrás frekvenciáján rezeg. Ezen rétegen keresztül meditálsz. Ez a réteg együttműködik a 3.réteggel. Általa újra lehet egyesíteni a teljes emberi erőt, egyensúlyt kialakítva az életben, egységben élni a férfi és női energiákkal minőséggel. 4-6. csoport.

 

.

         

 

.

A 7-8-9. rétegek a Lemúriai rétegek. Az emberiség története.

 

7.RÉTEG    

 

Kadumah Elohim-A DNS anyanyelve. Hoa Yawee Maru-Extradimenzionális Tudat Érzékelés. A Feltárult Istenség. Első Lemúriai réteg. Csillagmag réteg, mely rezgés. Kreatív réteg. Ébredő tudatosság. Lemúriai réteg. Feltárult istenség. A DNS saját nyelve. Ásvány: Labradorit. Extradimenzionális érzékelés rétege. A telepatikus kommunikációra van hatással. Segíti az imaginációs képességeket. A magasabb tudatosság szintjére csatlakozás. Ez által léphetsz a mágia világába. A fejlett ember több generáción keresztül kapta meg a Plejádiaktól a spirituális tudást. Jelenleg az Univerzumban csak a Földön lehetséges a szabad választás, hogy elfogadod és befogadod, vagy sem a Teremtő Forrást. Választhatsz rezgésszintet. A 3D látásmód szűk. Lineáris gondolkodás. Ősrobbanás elmélet. Valójában az Univerzumok növekednek és végső állapotban újrastrukturálódnak és osztódnak (akár a sejtek). Közben megváltozik a rezgésük és új szintre emelkednek. Nem szűnik meg egy Világ sem, hanem más szinten folytatódnak. Valódi kezdet nincs. Csak állandó változás ,mely követi az előzőt, fejlődik és növekszik. Kvantumi szinten az Univerzum állandó méretű, csak a 3D-ben tágul. Az egyensúly fenntartó ereje a galaxisok központja (fekete lyuk, ami nem fekete lyuk), mely létrehozza sötét anyag , valamint a taszító és vonzó energiák egyensúlyát, a galaxisok mozgását. A 3D-ben látható tágulás nem az ősrobbanás eredménye, hanem a dimenzióugrásé. A Plejádokról gyakran látogatták meg a Földet. Figyelték az emberiség fejlődését, a kellő pillanatra várva. 100.000 éve átadták a multidimenzionális DNS-t. A Teremtő Energiát. Kvantum technológiát használtak, mely számos területen jár a 3D technológia előtt. Kvantum sebességű csillagflottával jöttek. Az ember születésénél integrálódtak spirituálisan, így hozva létre a spirituális embert, aki ettől fogva plejádi és földi. Ők a csillagmag szülei az emberiségnek. Egy nap majd materializálódnak és megjelennek a 3D-ben a Földön. Egyformák vagyunk velük… A 3 lemúriai réteg tartalmazza a plejádok spirituális tudását. Először Lemúriában, Hawaii területen, ébredt rá az emberiség plejádi spirituális öntudatára. Ez az Otthon és a Szeretet érzése. A hiányzó keresését ez a réteg táplálja: A megvilágosodott egységet a Teremtő Forrással. Ebben a rétegben integrálódik az eredeti ártatlanság és a spirituális tudatra ébredés is. 7-8-9.réteg csoport

 

.

 

 

.

 

8.RÉTEG  

 

Rochev Baaravot-A Fény Lovasai  Akee Yawee Fractus-Bölcsesség és Felelősség .Az isteni akasha krónika mester rétege. A Mindenséget itt leled. A valóság rétege. Az Igazság az álságosság ellenében kiderülő Való-Minden rétege. Fénylovasok. Bölcsesség és Felelősség rétege. Kristály: Pirit. A napfonat csakrával kötődik össze, az érzelmi alapok átvizsgálásában segít. Lemúria réteg. Önbecsülés, saját magunk tisztelete. Maghatározza korlátaidat, de itt tolhatod ki azokat. Az ember teljes földi története (akasha krónikája). Minden feljegyzést tartalmaz az összes emberi életről idő nélkül,születésről,halálról. Minden szellemnek van egy kristálya-A kristályban minden inkarnáció benne van. Az ember minden élete kvantum elegy energia formájában ott van a DNS12-ben. Biofizikai és kémiai tulajdonságai a 3D-s rétegnek van, kvantumi tulajdonságai a kvantumi rétegnek.  Az akasha tartalmazza a karmád is. Miért és kik a szüleid,barátaid,életed szereplői. Mi az oka, hogy az vagy aki. Karmikus csoportod és életfeladataid. Érzelmi blokkjaidat és szokásaidat hordozza „előző” életeidből. A személyiség nagyobb részét az akasha krónika hordozza. A személyiség a reinkarnációkból adódik össze teljessé. Ez a réteg a 2-es réteggel (Életfeladat) dolgozik együtt. „Előző” életeid esszenciája vagy. Használd ki a képességeid,hozott tulajdonságaid,tapasztalataid, és ebben az életben fejlődj lehető legtöbbet, válj tudatossá! Ne légy lineáris, légy multidimenzionális! Kérd a sejtjeidet, hogy hozzák elő rejtett múltbéli tudásod és képességeid. A sejtek engedelmeskednek.

Lemúria: A problémáid megoldása a gyakorlati dolgokban rejlik. Benned. Az ősi mag réteg akasha krónikája ez. Út a teremtés barlangjába.

7-8-9. réteg csoport

 

.

 

 

.

 

9.RÉTEG  

  

Shechinach Esh-A növekedés Lángja.Esszencia. Dimenzióemelő réteg. A felemelkedés lángja. Gyógyító láng. Híd. A felemelkedés kulcsa. 1-esből 10-esbe lép. Kiterjedés fénye. Emberi sejt intelligencia aktivizálás. Döntés a szeretet és a félelem, a tudás és tudatlanság, a bölcsesség és tagadás között. Nagy kihívásokkal szembesít. Kristály: Szugilit. Gyógyító tudás és belső tudatosság rétege. Tudatosan talál rá a testnek jó és rossz energiákra, táplálékra, gyógyító anyagokra. A test sejtjeinek magnetizmusára,mező erejére tud hatni. Együttműködik az 1-es réteggel, a biokémiai folyamatokkal. A fizika 6 szabálya hamarosan ismertté válik. Az emberiség ketté válik. A tudatos, sejtjeivel kommunikálókra, akik sokáig élnek majd, és a beteges gyorsan öregedőkre. A 6 szabály a mindentudás. Az egészség érdekében a 9-es réteget naponta meg kell szólítani. Ez multidimenzionális tudatos gyógyulás. Az öngyógyítás és hosszú egészséges élet rétege.

7-8-9. réteg csoport

 

.

 

.

 

A 10-11-12 rétegek az Isteni rétegek, melyekben benne van minden réteg.

 

10. RÉTEG  

   

        Vayikira - Isten behívása, Isten felismerése magadban. Isteni hit. Első isteni réteg. Istenség behívása. Isteni jelleg felismerése. Kristály: Rodokrozit. Az ősöktől, az apától hozott hiedelemrendszerek, a gyermekkor és a családi minták átvizsgálása. Mindent megalapozó, mindenben ott lévő kvantumi réteg. A 12 réteg egy kör, mely 12 részből áll, de ezek keverednek, és nem különülnek el semmiképp. A részeknek egyenként más a színe, de ezek a színek nem különölnek el. Ha a színeket-rétegeket felolvasztod és összekevered, majd körré öntöd, ezt a keveréket kapod, mely a 12 DNS egyben. A 10. réteg mindenben jelen van kvantumi módon. Az új tudatosságban, a multidimenzionális állapotban a régi dolgok nem működnek. Egy pillanat alatt képes vagy új tudatállapotba kerülni, új energiákat létrehozni. A régi közös meditációk immáron lassúnak tűnnek. Elmúltak a régi idők. Nincsenek már meg a régi világmentő csoportok, akik jó energiát küldtek szét a világba. ITT AZ ÚJ VILÁGrend! Spirituális DNS-ed gyorsan fejlődik. Kvantumi leszel, multidimenzionálissá válsz. Így még többet tudsz majd adni. Már egyedül erősebb vagy a csoportnál. Mer-Ka-Bá-d magas rezgéssel bír. Gyors lettél! Kezdesz emelkedetté válni. Közelít a Mester Lét. A mai (új) csoportok feladata a tagok rezgésének emelése. Egymás segítése a Mester Léthez. Ne csak ülj! Kelj Fel! Tegyél társaidért! Föld Anyáért! Ez az első isteni réteg, de emberi is. Végtelen. Öröklét. Se eleje, se vége. Egy végtelen szivárvány kör. Amint multidimenzionálissá, spirituálissá válsz, tudatosságod aktivizálódik, ez a réteg Berobban és aktivizálódik. A tiszta szándék és együttérzés aktivizálja. A szabad választás is ebben a rétegben manifesztálódik. Kegyelmet és megértést hoz. Nem akar és nem tesz, de amit kívánsz, azt megvalósítja: Ha kérsz,Segít. Legerősebb aktiváló érzés: AZ EGYÜTTÉRZÉS. Az ember a 10-es rétegen keresztül tudja emelni a Föld Anya rezgését.

 

.

 

.

 

11.RÉTEG  

 

Chochma Micha Hallelu-Az Isteni Nőiség BölcsességeTiszta együttérzés rétege. Kristály: Csaroit. A kitartás és az isteni célok keresését segíti. Az elszánt keresés beindít egy magától működő tapasztalati láncreakciót, mely megmutatja mi szolgál és mi nem életünk során bennünket. Beismerjük hibáinkat és felismerjük Önmagunkat. Tudunk változni. Ez a réteg sem különül el, egyszerre jelen van mindenütt. Segít az egyensúly megteremtésében, a férfi-női minőség egyenlőtlenségeinek kiegyenlítésében. A szent nőiség bölcsességének felszínre törésében. Így jön létre a bölcs, együttérző ember. 2004-2012.06. időszak között Vénusz tranzit. DNS program az egyenlőséghez. Energia aktiválás a plejádokbeli egyenlőség megteremtésére. Együttérző anyai energia. Gaia (A Föld Anya) és az emberi DNS összefonódik. A DNS kommunikál a Föld kristályrácsával. Rezgésük együtt nő. A férfi-nő megosztottság eltűnik. Szeretet, egyenlőség,finomság lép a helyébe. Ez a réteg számos férfi és női eletedben jelen volt. Mindkét nem lenyomatait őrzi. Tudja mi az egyenlőség kulcsa. Kölcsönös tisztelet, megbecsülés, és együttérzés jellemzi. Empatikus nemek jönnek létre. A nőiség ereje az isteni együttérzés a Földön. Ez a réteg összekapcsol az isteni erővel, együttérzéssel, szeretettel, az Akasha krónikával. Az anyai energia egyenlő az emberiességgel és könyörülettel. Ezt az időt hívni kell, tenni kell érte, hogy bekövetkezzen.

 

.

 

 

.

 

 

12.RÉTEG  

 

El Shadai-A Mindenható Isten        Isteni réteg(ek)Emelkedettség. Kiteljesedés. Tiszta együttérzés. Hibátlanul cselekszel a létezésben. Megszűnik a dualitás. A tökéletesség, a teljes összhang mindennel. A teljes Szeretet. Felemelkedés és aktiváció réteg. A 6.réteggel a felsőbb énnel működik együtt. Kristály: Tejkvarc.

Itt lép be a lélek mellé a szellem és oda kerülünk, ahová a végzet visz, ahol ténylegesen lennünk kell. Itt befejezzük a ciklusunkat. Tapasztalatainkkal szembesülünk. Tudatosodnak keresztútjaink. Minden kikerül irányításunk alól. A 3. nyelv az intuíció nyelve. Kvantumszáma a 33. Az Univerzum mindenhol jelen lévő, kvantumi (multidimenzionális) kezdet és vég nélküli teremtő energia. Egy része benned van. A teremtő tudatosság, az isteni rész benned. Ehhez szabad akaratot (önállóságot) kap az ember (Önmegvalósítás).

Nincs rossz és jó. Nincs gonosz. Nincs bűn és jutalom a halál után. Nincsenek démonok. Az ember 3d világa és gondolkodása korlátozott. Nem képes felfogni az Univerzum teljes rendszerét. Minden van és mindig van és multidimenzionális. Ezen a kvantumi szinten nincs egy meghatározható (térben és időben) pont, vagy tárgy. Az idő körkörös. A jövő hat a múltra, a múlt sem végleges. Az Univerzum az Élet megalkotására és fenntartására jött létre. Ez az Intelligens Terv.

Forrás=Teremtő=Tiszta Szeretet, mely az Élet érdekét teremti és védi. A teremtő jellemző megnyilvánulásai: szeretet,zene,művészet,kreativitás,otthon utáni vágy. Ez a réteg tartalmazza teremtő mását-képét. Teremtő Multidimenzionális Energia—Az Otthon-Fény Örök. Az ember egy 3D-ben (részben) létező multidimenzionális lény. Merkaba mezőja 8 m átmérőjű.

 

Ha egy tárgyat kiemelsz a 3D-ből a multidimenzionális térbe, ahol minden, mindenhol, mindig,egyszerre ott van, majd ezt a tárgyat visszahelyezed a 3D másik pontjára, akkor ez a tárgy a 3D-ben hatalmas távolságot tett meg egy pillanat alatt,de a kvantumi térben csak benne van-volt-lesz, nem történt vele semmi. Így működik a tér ugrásos űrutazás.

A DNS12 lehetővé teszi számodra, hogy multidimenzionális teremtő légy. Hegyeket mozgathatsz,megállíthatsz egy földrengést,élhetsz több száz évig, csak teremtsd meg a hiteddel.

A nagy váltás-változás 1987-2048-ig tart. Időfraktál teremtődik. Beindul a fejlődés. Bölcsesség,szeretet,isteni nőiség jelenik meg. A DNS mind a 12 rétege egyszerre kezd fejlődni. A háborúk eltűnnek. Magas minőségű logika és multidimenzionális együttműködés jelenik meg az ember és természet között.

Több alkalommal és több esetben jelentek meg földönkívüli entitások bolygónkon, de a nagy arányú negatív energia miatt nem maradhattak. Azonban hamarosan olyan szintre kerülünk, amikor egy faj a segítségünkre lesz. Megjelennek a kék spirálok. Az elmúlt 100.000 alatt a plejádokiak fénylényekké váltak

A szürkék a félelem energiát felhasználva bénítottak meg embereket és meg akarják szerezni a DNS12-őt,de ez nem sikerülhet. Genetikai és hibrid kísérleteket folytattak. Nem kell félned tőlük, a pozitív szeretet energia kioltja erejüket és megvéd tőlük. Az isteni teremtő szeretet fényed kibocsátásával együtt küldd el őket, és ők elmennek, nem tehetnek mást.

 

.

 

 .

A 12 réteg:

 

FÖLDELŐ RÉTEGEK:

  1. Biológia réteg
  2. Életfeladat réteg
  3. Felemelkedés és aktiváció  Katalizátor energia,ami a cselekvő energia,teremtő réteg. A katalizátor változtat a környezetén, de maga nem változik. A DNS tudatossága AZ Ember teljes lényének lélek szintű tudatossága. Mezője a Merkaba,mely 8 m sugarú. A szellem tudatossága a Merkaba mező erején keresztül képes utazni a multidimenzionális térben. Ezen belül van a 3D.

AZ EMBERI ISTENSÉG RÉTEGEK:

  1. Az angyali neved első rétege
  2. Az angyali neved második rétege
  3. Ima és kommunikáció

A LEMÚRIAI RÉTEGEK:

7.         A feltárult istenség

8.         Bölcsesség és felelősség

9.         Lemúriai gyógyító réteg  Gyógyító hit energiád itt van. Angyali neved,isteni mivoltod a DNS multidimenzionalitásában található. Felettes éned is itt találod. Isteni részed, Akasha krónikád,Lemúriai történelmed megtalálod.

 .

 

AZ ISTENI RÉTEGEK:

  1. Isteni hit rétege
  2. Az isteni nőiség és bölcsesség rétege
  3. Mindenható isteni réteg 

Atomi szinten a multidimenzionalitás a fény,gravitáció és mágnesesség formájában jelenik meg. Az atommag és az elektronfelhő kvantumi, multidimenzionális rendezettségű. Az elektronok nem ütköznek egymással, mégsincs pontos,meghatározható helyük, csak egy tartomány,ahol általában vannak-elektronhéj.

 .

 

 

.

 

Minden ember egyedi DNS12-vel rendelkezik. A rétegek, mint a szivárvány színei nem határolódnak el, nem különülnek el, és nem foghatóak kézbe. Egyedileg hozzád rendeződnek. Ha elindulsz a szivárvány felé, sosem éred el, csak saját nézőpontod szerint látod. Mindenki más szemszögből látja és így mást is lát belőle. A DNS 1.rétege, a biológiai réteg 3 milliárd vegyületből áll. Az avatárok (mesterek) DNS12-je 100%-on működik. Egy csecsemőé 30%-on.

A DNS aktiválása, rezgésének emelése a tudatosság emelkedésével érhető el. Az ember gyógyító módjai:

1.         Allopatikus-gyógyszerekkel,vegyületekkel kémiai úton működik

2.         Homeopatikus-biokémiai program felhasználása, jelátvitel sejtszintre, információ átadása a sejteknek, az öngyógyító mechanizmus aktiválása.

3.         Energitikai-munka, távgyógyászat,energia, vagy jel küldése,átadása, ami segít a betegnek az öngyógyítás beindításában

4.         Öngyógyító Energia-Tudatosan kommunikálsz DNS12-del, és sejtjeid energiáit a DNS indítja el és működteti az öngyógyító folyamatokat. A DNS12 tudatosan veszi utasításaid, és beállítja megfelelő rétegeit a feladat megoldására.

A DNS12 sok millió saját interdimenzionális mágneses mezővel bír. Ezek kvantumi mezők. Átfedik egymást. (Az Élet Virága) A Lemúriai kortól kezdve a DNS12 által benned van a teremtő fény.

Lépj kapcsolatba a DNS12-őddel, teremtő lemúriai éneddel. Meditálj rá, vizualizál, nyújtsd át neki a feladatot. Ezzel teremtő erőd aktiválódik a feladatra, legyen az öngyógyítás, vagy bármi teremtés az Univerzumban.

 

A születés egy sokk az ember számára. Ilyenkor szellemed (lélekrészed) leszakad az egészről, és magányossá válik. Hiányérzet alakul ki, egy állandó keresés, önmagadra, egészedre találás kényszer érzés. Felsőbb tudatod,mely egész(TE) egy dallam-zene formájában, és számos más kellemes érzés formájában vesz körül, itat át a fátyol túloldalán.

A DNS12 aktiválása: DNS tudatosság kialakítása, a mágnesrács átalakulása, kristályrács kiépülése, Gaia(Föld Anya) rezgésének átvétele és aktiválása. Saját rezgéseddel a Föld Anya rezgését is emeled. Ezzel beindítod a Harmonikus Konvergencia energiád. Engedélyt kapsz, hogy utat nyiss mesteri énedhez, beavatásod elindulhat, lassan jutsz el szintről-szintre. Ha már aktiváltad egyszer DNS12-őd, akkor az attól fogva aktív marad. Teremtő erőd spontán módon működni kezd. 100 trillió sejtedben 100 trillió DNS. Ha változik benned (az Univerzumban valami), az egész-mind változik egyszerre.

Kvantum szinten, a multidimenzionális térben nincs idő, a térnek nincs meghatározható pontja. A tudatosságban mind a 100 tr DNS egyszerre akar, tesz, dönt, alkot, old meg mindent. Ez az Energia-Összeolvadás- AZ EGYSÉG-A DNS Kvantum Telekommunikáció. A 100 trillió DNS egy egységként működik. Ez AURA-ként látható, ami nem mágneses mező, hanem egy kvantum lenyomat.

 

.

.

Kvantum DNS-A Mágia Kulcsai…

 

Az 1-es réteg a kettős hélix spirál, ami a látható réteg. Ezen felül van 5 kulcs(5-ös numerológia) réteg:

 

2-6-7-8-9.  2+6+7+8+9=32  3+2=5

 

2-es réteg Az életfeladat rétege. Amikor megszületsz, az előző életeid is hordozod. Egy határozott feladattal érketel. Mindezek Akasha krónikádban láthatóak. Kapcsolódik ez a 7-8. lemúriai rétegekkel.

Életfeladatod az elmúlt (Többi) életeid során meg nem valósított dolgok darabjaiból összeálló mozaik.

Pl.Kelet Európában legjellemzőbb a szabadság és függetlenség életérzés. Ez a réteg is változhat. Az életfeladat nem változik, de a megvalósításához való viszonyod és energiád igen.

 

6-os réteg A Felettes (felsőbb) Én energiája. Mindenben részt vesz, mindenhez kapcsolódik. A felettes Én, a Te Mag-Lelked, belső isteni valód.

…és mi lenne, ha állandóan kapcsolatban lehetnél vele? Mester lennél…Ezzel szent célja lenne életednek.

Érd el mesteri mivoltodat. Az isteni szeretet mindig ott van a szívedben. Kvantumi energia réteg ez, mely mindenhez kapcsolódik, így változik folyamatosan.

 

7-8-as rétegek Lemúriaia rétegek. A karmikus célok motorjai. Kapcsolódnak az életfeladathoz és a felettes énhez. Teremtés rétegek. Ezek az Akasha krónikád : minden életed feljegyzéseit tartalmazzák teljes részletességgel. Sok-sok életet éltél, hibáztál-tettél,javítoottál…. Ezekből állsz most össze. Ismét itt vagy, és ember vagy. Ez a korsó rád vár! Nyisd ki! Ha belenézel ezekbe, sámáni tudásra teszel szert. Akasha krónikád egy korsó, mely rád vár.

Kvantumi értelemben nincs elmúlt élet. Életeid feljegyzései most is ott vannak a 7-8-as rétegekben. Ha mester voltál (vagy) egy másik életedben,akkor innen meríthetsz, behozhatsz egy képességet,tudást most.

A felettes éned örök életű. Ő minden életedben jelen van.Légy kvantum türelemmel megáldott. Felettes éned a társad-segítőd. Kérd és megszerzi neked (DNS12). Tárd fel az Akashát! Vedd fel a legjobb dolgokat, tulajdonságokat, és hajíts ela félelmeket, a negatív visszacsengéseket.

 

9-es réteg Gyógyító réteg, mely az Akashát gyógyítja. Kvantum tudatosság érzése. Minden lehetséges. Ez a réteg Gaia rezgéseinek emelkedésével egyre inkább aktiválódik. Mindened egyedi. Az életeid, a sorsod, az életfeladatod. Mondd:

„ Szeretném ezeket a dolgokat. Engedélyezem, hogy aktiváld azokat az energiákat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy elérjem azt, amiért születtem. Szeretnék örömöt az életembe, megtalálni az örömöt a teljes Akashámban, mert megérdemlem, mert rászolgáltam. Voltak pozitív, örömteli életeim, és azt az energiát szeretném behívni a mostaniba.Tudatni akarom a DNS-emmel, hogy mester vagyok”

A DNS12 90%-a az isteni léted kvantum tervrajza: Akasha krónika, Felsőbb én, reinkarnációk, karma…

Gondolatataid, leképezéseid hatnak az egész bolygóra. A 90%-nak csupán 30%-át használod. Tested sérülékeny, könnyen kapsz meg betegségeket.

A kvantum DNS egészséget, hosszú életet biztosít. Ha multidimenzionális állapotba kerül, az az aktiválódás.

100.000 éve még 17 humanoid faj élt a Földön. Ma 1. A Tejút része a 7 nővér csillaghalmaz (Plejádok). Félig kvantumi humanoid faj él itt. 100 ezer éve a Földre teleportáltak. Több ezer év alatt átalakították a DNS-ünket. A másik 16 faj lassan kihalt. Így hasonlókká váltunk a plejádiakhoz.

:

 

Az első jelentős emberi civilizáció Lemúria volt. A mai Hawaii szigetek területe. Itt hozták létre a génmódosításokat a plejádiak. Lemúriában Multidimenzionális DNS-ük 90%-át képesek voltak használni az emberek. Multidimenzionális DNS-ük az egész Univerzummal kapcsolatban állt. Spirituálisan voltak fejlettek, nem technológia szintjén. A mai ember 30%-on ketyeg. Lemúria soha nem háborúzott. Tudatosan éltek. 30.000 év után, amikor elöntötte a víz, a lemúriaiak szétszéledtek a Földön.Minden irányba elhajóztak. Ez után alakult meg Atlintisz, mely már kevésbé volt jelentős, mint Lemúria. A lemúriai tudás és tudatosság lassan letűnt. Az emberiség elfeledte csillag tudását. A kvantum közösség felbomlott.

A 2012-es Galaktikus Összehangolódás valójában 1998-ban kezdődött. Ezzel nagyon lassan tér vissza az ősi tudás, az intuitív érzékelés. Mindezek alapja a DNS-ben zajlik. Feladatod a rezgésszinted erősítése.

A naprendszer bolygói eltérő pályán, eltérő sebességgel mozognak.

A galaxisok naprendszerei egyszerre, egyazon sebességgel keringenek. A galaxisok közepe a fekete lyuk, valójában egy összekötő erő, egy interdimenzionális erő. Az Univerzumra jellemző polaritás alapja az anyag és antianyag felépítés. Ez a világ összetétele és mozgatója. A két pólus mindig egymás ellen hat, de összetartják és mozgatják az egészet. Interdimenzionális Fizika---spiritualitás+galaxisok+anyag---A Mindenség. Mindez TUDATOS!! Értelemmel bíró fizika! Az ősrobbanás lineáris kiszámíthatósága nem pontos. A Világegyetem Kvantumi! Kvantum állapotban nincs idő. A galaxisok közepén az interdimenzionális erő bocsátja ki az egész galaxist, mindent, mely része az egésznek. Az ellentétes iker erők milliárdnyi galaxist bocsátottak ki. Ezeket a forrás szerető-összetartó ereje tartja össze. Az élet, a lét létrejöttének parányi a valószínűsége. Kvantuminak és tudatosnak kell lennie. Bizonyítja ezt számos megjelenési formája, mely mindenütt ott van a Mindenségben.

Ez az Intelligens Terv.

A galaxisok centrumában ott az ellentétpár erő, az energiapáros, mely interdimenzionális taszító és vonzóeróerő: Intelligens és Tudatos, mindennek a mozgatója. A gaia hatás Intelligens Terv.

 

A régi szokások kora letűnik. Felborul a linearitás. Emelkedik Föld Anya rezgése. Tudatossá válik az emberiség.

.

FORRÁS: Kiss Balázs Kúnó & KRYON

Mivel minden viszonylagos, így a leírtak már tartalmaznak egyéni kiindulópontokat és értelmezéseket.

Olvassátok szeretettel! Értsétek meg Önmagatok!

:

 

Honlap készítés